O nama

O distribuciji robe široke potrošnje

Prodaja robe iz asortimana široke potrošnje u maloprodaji je početni biznis na kojem je Omega kao društvo nastala, a dalje se razvila u jedno od najvećih trgovačkih društava na Tuzlanskom kantonu.

2007. Omega je postpisala partnerski dugoročni ugovor sa Mercatorom BH, te je u zakup predala lanac marketa koji je razvila na TK, ali i napustila biznis prodaje robe široke potrošnje kroz maloprodaju. Nastavila je prodaju brendova iz pomenutog asortimana kroz veleprodaju, te danas ima dobro razvijen sistem distribucije nekoliko veoma poznatih uvoznih brendova.

Prodaja robe široke potrošnje se vrši putem komercijalne službe, odnosno dobro obučenih timova terenskih komercijalista. Od 2019. veliku podršku i napredak u prodaji je napravljen korištenjem ERP informacionog sistema, kao i MERP aplikacije, koji olakšava rad na terenu.
Distribucija se vrši iz tri distributivna centra: Živinice, Sarajevo i Banja Luka. Distributivni centar u Živinicama je glavni distributivni centar, sa preko 6000m2 skladišnog prostora, iz kojeg se distribucija vrši do ostalih magacina i kupaca na TK.
Dostava se radi putem vlastitih dostavnih vozila, a vozni park je značajan resurs našeg društva.


Naši brendovi

0
+
Različitih artikala
0
+
Kupaca
0
Distributivna centra

NAŠA MISIJA

Misija naše kompanije je zadovoljenje potreba naših kupaca, želimo omogućiti svakom kupcu kupovinu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama!

Visokom kvalitetom poslovanja, uz poštovanje društvenih i moralnih vrijednosti, vodeći brigu o zadovoljstvu naših zaposlenika osiguravamo stalni rast i razvoj!
Ispunjavamo očekivanja i potrebe kupaca olakšavajući svakodnevni život, a istovremeno pružamo kvalitet i sigurnost kod kupovine!

Odgovornim i brzim izvršavanjem obaveza sa poslovnim partnerima ostvarujemo dugoročne poslovne veze, te stičemo reputaciju pouzdanog i sigurnog partnera!

PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU

Ukoliko želite da i Vi postanete dio našeg tima, popunite obrazac na linku. Biće nam drago da vas kontaktiramo kada se ukaže potreba za kadrom Vašeg profila.


bs_BABosanski